Kompleksi Summer Depo Tiranë, një vlerë e shtuar e kryeqytetit

I ndodhur vetëm 2 kilometra nga qendra e Tiranës përbën një destinacion kryesor për çdo moshë, familjarë dhe grupe miqsh. Ju mund të zgjidhni të shijoni një kafe, pije, koktejl apo edhe të provoni menunë e gatimeve të barit me miqtë, famijlen apo njerëzit tuaj më të dashur, duke kaluar disa momente çlodhëse nën pamjen e mrekullueshme që ofrojnë ambientet tona.
Për ata që duan të shijojnë një drekë apo darkë me familjen, miqtë apo edhe pune, Summer Depo Tiranë ju ofron një menu të pasur me gatime të shijshme të pregatitura me kujdes nga shefat e kuzhinës me eksperiencë disavjeçare. Në çdo pjatë ndërthuret tradita, arti i gatimit dhe pasioni. Ju mund të provoni shijen unike të kuzhinës tradicionale shqiptare, asaj italiane, gatimeve të detit dhe picerisë. Fëmijët kanë vëmendjen e duhur duke i dedikuar një menu speciale enkas për t`a.

SUMMER DEPO TIRANË KA MENDUAR PËR ÇDO GRUPMOSHË

Këndi i lojrave është një nga pjesët e kompleksit ku mbizotërojnë buzëqeshjet e fëmijëve duke u argëtuar. Një staf i dedikuar dhe profesional kujdeset në çdo moment që eksperienca e fëmijëve tuaj të jetë sa më e bukur dhe pasditja juaj të jetë plotësisht çlodhëse. Suprizat dhe animacionet nuk kanë për të munguar në ditë të veçanta.

LARMISHMËRI MENUJE

Ju mund të provoni shijen unike të kuzhinës tradicionale shqiptare, asaj italiane, gatimeve të detit dhe picerisë

ORGANIZIM EVENTESH

Ju mund të organizoni eventet tuaja duke pasur një dispozicion një menu të pasur dhe ambiente të mrekullueshme

AMBIENT I MREKULLUESHËM

Një destinacion ku do të gjeni një ambient të këndshëm, çlodhës dhe të përshtatshëm për çdo moshë.

SHËRBIM ME STANDARTE

Një staf profesionisësht për t`ju ofruar një shërbim me standarte dhe një eksperiencë të mrekullueshme

TOP