NJË OAZ BUZËQESHJEJE DHE LUMTURIE

Këndi i lojrave është një nga pjesët e kompleksit ku mbizotërojnë buzëqeshjet e fëmijëve duke u argëtuar. Një staf i dedikuar dhe profesional kujdeset në çdo moment që eksperienca e fëmijëve tuaj të jetë sa më e bukur dhe pasditja juaj të jetë plotësisht çlodhëse. Suprizat dhe animacionet nuk kanë për të munguar në ditë të veçanta.

ARGËTIM

Do gjeni gjithçka që fëmijët tuaj të argëtohen plotësisht

SUPRIZA & ANIMACIONE

Në ditë të veçanta organizohen animacione dhe surpriza të ndryshme

MENU TË DEDIKUAR

Një menu e shëndetshme dhe e dedikuar posaçërisht për fëmijët

STAF PROFESIONAL

Staf i dedikuar dhe profesional që shoqërojnë gjatë qëndrimit të fëmijëve

TOP