MUNDËSI DHE ZGJEDHJE PËR KËDO

Kafe 90
Makiato 100
Kakao 150
Kapucino 150
Mokacino 170
Kafe late 170
Salep 150
Çokollatë 200
Çaj pustinë 80
Çaj Bio 150
Kapuçino pustinë 150
Korreto 200
Ivi 150
Pepsi 150
Coca Cola 150
Fanta 150
Bravo 160
Sprite 160
Schweppes 160
Nescafe 200
Red Bull 350
B52 200
Ujë 80
Ice Tea 150
Lëng portokalli 250
Lëng frutash miks 300
Ujë me vitamina 100
Heiniken 250
Corona 500
Tirana 150
Amstel 150
Peroni 200
Moreti 300
Efees 300
Tuborg 250
Paulaner 400
Tirana 0.33 150
Tirana 0.50 200
Heineken 0.33 200
Heineken 0.50 350
Jack Daniels 400
Canadian Club 400
Jameison 450
Glengrant 400
J. Walker Black 500
J. Walker Red 350
J. Walker Blue 3000
Chivas Regal 600
JB 400
Lexinton 500
Ballantines 350
Glen Grant's 500
Glenfiddich 400
Beileys 300
Absolute 400
Gorbatchov 250
Smirnoff 300
Filanda 400
Ursus 350
Lemon 350
Pjeper 350
Orange 350
Puschin Red 400
Puschin Black 400
Grey Goose 800
Belvedere 800
Bombay 400
Gordons 300
Tanqueray 400
Monkey 350
Orange Gin 400
Liverpool Gin 500
Courvosier 500
Metaxa 5* 400
Metaxa 7 600
Vechia Romagna 400
Mojito Classic 600
Mojito Bacardi 600
Long Island 600
Sex on the Beach 600
Vodka Souer 700
Passion Tropic 600
Coco Lada 600
Pina Colada 600
Caipirinha 600
Zombie 600
Royal Blue 600
Black Russian 600
Melon Ball 600
Kiss me Qukk 600
Pinky Winky 700
Cuba Libre 650
Capirosca 600
Blue Hawaii 600
Analkolike 450
Good Father 600
AMF 600
Summer Depo Kick 1000
Daiquiri 600
Long Drinks 500
Sandwich Clasik 220
Sandwich Vegetarian 250
Club Sandwich 350
Burger pule 350
Burger mish viçi 350
Pite Arabe 300
Krah Pule Picante 520
Snack (2 persona) 800
Snack (4 persona) 1400
*shoqerohen me patat frite
Miks Djathrash 400
Miks proshutë/sallam 400
Krepa cokollate 200
Krepa banane 250
Krepa kivi 250
Krepa luleshtrydhe 250

ORGANIZIME EVENTESH

Për rezervime të evente të ndryshme ju mund të na kontaktoni nëpërmjet adresës tonë të kontaktit, duke na specifikuar edhe kërkesat
Ne do t`ju ofrojmë një paketë shërbimesh sipas kërkesave tuaja.

TOP