NË SUMMER DEPO TIRANË I GJENI TË GJITHA

Në Summer Depo Tiranë ju i gjeni të gjitha dhe për çdo moshë, duke filluar nga bari, restoranti, organizimi eventeve, pishina, këndi i lojrave, klubi dhe kalçeto.

BARI

Një ambient i këndshëm dhe çlodhës ku mund të konsumoni sipas dëshirës një kafe apo koktail me njerëzit më të dashur

RESTORANTI

Një oaz i vërtetë kulinar me gatime ku shija është e pakrahasueshme për një vakt të këndshëm me familjen apo miqtë tuaj

PISHINA

Ambient i përshtatshëm për çdo moshë, shërbim cilësor dhe mundësi të shumta zgjedhje për të kaluar disa orë të këndshme

CLUBI

Argëtim dhe kënaqësi pafund me këngëtarët më në zë të muzikës moderne shqiptare dhe asaj ndërkombëtare

1

DESTINACIONI

  • Ambient i këndshëm
  • Larg zhurmës
  • Buzë liqenit
  • Për çdo grupmoshë
  • Staf profesional
  • Zgjedhja juaj e parë

Bar & Snack

Restorant & Katering

Free Wi-Fi

Ambiente sportive

Parking falas

Kompleksi Summer Depo Tirane është një vlerë e shtuar e kryeqytetit. Një destinacion ku do të gjeni një ambient të këndshëm përshtatur për çdo moshë.

Në Summer Depo Tiranë ju i gjeni të gjitha duke filluar nga bari, restoranti, kateringu, organizim eventesh, pishina, këndi i lojrave, klub dhe kalçeto. I ndodhur vetëm 2 kilometra nga qendra e Tiranës përbën një destinacion kryesor për çdo moshë, familjarë dhe grupe miqsh. Ju mund të zgjidhni të shijoni një kafe, pije, koktejl apo edhe të provoni menunë e gatimeve të barit me miqtë, famijlen apo njerëzit tuaj më të dashur, duke kaluar disa momente çlodhëse nën pamjen e mrekullueshme që ofrojnë ambientet tona.

BOY OR GIRL

Dëshironi të organizoni evente apo të rezervoni në restorant? Mund të na kontaktoni në +355 (0) 69 997 7779

Për rezervime për evente të ndryshme apo dreke/darkë në restorantin tonë ju mund të na kontaktoni edhe nëpërmjet adresës tonë elektronike duke na dhënë edhe specifikimet e nevojshme

TOP